אורי וויינשטיין, כשאביב נרדם
נועה שוורץ, יאשין

אוצרת : טלי בן-נון       פתיחה: 2.4.22; נעילה: 23.7.22 (הוארך)

כשאביב נרדם של אורי וויינשטיין ויאשין של נועה שוורץ – שתי תערוכות יחיד החולקות קיר בחלל משותף. כמו אח ואחות משני צדיו של הקיר הן שולחות מסרים טלפתיים זו לזו. במחוות אנקדוטליות, כמעט בטעות, פולשות לטריטוריה האחרת. וויינשטיין מתחקה אחר עקבות ההנצחה בתודעה הקולקטיבית, באובייקטים, בסמלים ובטקסים. תשומת הלב שלו פונה אל השובל, האדווה, השארית שמתאבנת. המוות מרחף כרפאים, כמו בסיאנס, וחושף את פואטיקת־ההדף של האלימות. שוורץ פועלת באמצעות אנטי־כוח, הצד ההפוך, בטנת האלימות. היא מחפשת בזום־אין בתוך הזיכרונות את האישי (גם כשהוא אנונימי), כפי שהוא מתבטא ביום־יום, בשגרה, בעבודה, ברחוב. סובבת סביב הריק שעוטף את האובייקט.